Despre noi

Salutare, sunt Sorin Rosca, omul din spatele acestui sistem de gestiune și te felicit că încerci să îți crești afacerea în fiecare zi! Nu am de gând să-ți irosesc timpul cu descrieri și argumente SF prin care să te conving să folosești aplicația începând de "ieri", în schimb vreau să știi că facem parte din aceeași echipă.

La fel ca tine, am ales acest domeniu din pasiune pentru "șurubărit" și din pasiune pentru bani (dragostea trece prin stomac) Am început în 2009 ca și angajat într-un mic service din Timișoara, iar azi dețin unul din cele mai renumite și mai profitabile service-uri din oraș.

Pe parcursul anilor m-am lovit de probleme cu care și tu te confrunți, de exemplu: clienți recalcitranți, colete nelivrate, clienți care vor să te înșele, furnizori care nu își respectă garanția, angajați care te fură, lipsa de angajați buni....m-am lovit și de frica de a angaja pe cineva (o să învețe și o să plece) etc.

Îți spun toate acestea pentru că vreau să înțelegi următorul lucru: îți cunosc "durerea" și frustrările, am trecut și eu pe aici!

Am învățat pe parcursul acestor ani (2009-2020) cum să gestionez un service GSM în așa fel încât să am timp liber, să am totul sub control și în același timp să fac și bani. Tot ce am "experimentat" în acești ani, am aplicat în sistemul de Gestiune Service pe care ți-l pun la dispoziție.

Și știi care este rezultatul de când îl folosesc? Am destul timp pentru familie, pentru tot ceea ce contează cu adevărat și am o afacere care funcționează fără mine (trec prin service doar în vizită).

  1. Dacă vrei control total asupra afacerii tale, bani mai mulți și timp liber mai mult, acest sistem de gestiune ți se potrivește.
  2. Dacă vrei să știi exact câte produse ai avut în service ieri sau acum o lună și câți clienți ți-au intrat în magazin, atunci acest sistem ți se potrivește.
  3. Dacă vrei să știi câte produse a reparat tehnicianul X și câte tehnicianul Y, atunci Gestiune Service este ceea ce căutai.

Dacă vrei să rămâi la același nivel la care ești acum și nu îți dorești să crești, atunci acest sistem nu este pentru tine. Există o serie întreagă de beneficii pe care aplicația Gestiune Service le oferă, dar nu vreau să stric surpriza, mai bine fă-ți un cont și profită din plin de această oportunitate.

Te-ai născut să fii antreprenor, nu angajat în propria afacere!

 

Cu deosebită apreciere,

Sorin Rosca (fost tehnician, actual antreprenor cu mult timp liber)

Ai un service de reparații?

Bun venit la bord!

Încearcă Gestiune Service

Fă-ți un cont gratuit în platforma noastră și încearcă gratuit unul dintre pachetele disponibile.

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii