O să vinzi mai mult și mai des clienților prin campanii de marketing SMS și MAIL bine țintite

SMS-ul are cea mai mare rată de deschidere (99.8% din clienții ce primesc un sms îl citesc) ceea ce face din acest modul intrumentul perfect prin care poți crea oferte personalizate și implicit îți poți crește vânzările.

Poți crea o campanie foarte țintită având în vedere că ai la dispoziție toate filtrele ce țin de dispozitiv și de client pe care le introduci la intrarea în service. De exmplu, poți iniția o campanie pentru toți clienții ce au avut în service <iPhone 8> de culoare <Negru> ce a intrat în service cu <display spart>, a ieșit cu statusul <reparatie efectuata cu succes> în perioada 1.01.2020/30.01.2020. Toate aceste filtre aplicate fac mesajul tău mult mai relevant pentru destinatar!

*Andrei, știm că ai avut display-ul spart la iPhone 8 și vrem să îți oferim o folie de protecție la un pret promoțional! Vino azi cu telefonul și ai 50% reducere la acccesorii pentru dispozitivul tau!*

Astfel de campanii fac diferența între tine și concurență, așa că nu sta prea mult pe gânduri, începe chiar acum să folosești aplicația Gestiune Service și fii cu un pas înaintea lor!

Una dintre cele mai mari provocări în domeniul service-ului este de a găsi noi clienți și de a-i menține pe cei existenți. Cu ajutorul platformei noastre www.gestiuneservice.ro, puteți organiza campanii de marketing SMS și MAIL bine țintite pentru a vă atrage clienți noi și pentru a-i fideliza pe cei existenți.

Campaniile noastre de marketing SMS și MAIL vă permit să ajungeți rapid și eficient la clienții dvs. existenți și potențiali, oferindu-le informații importante despre serviciile pe care le oferiți sau despre ofertele speciale pe care le aveți în desfășurare. Datorită caracteristicilor avansate ale platformei noastre, puteți trimite mesaje personalizate și bine țintite, astfel încât să ajungeți la publicul potrivit, la momentul potrivit.

Mai mult decât atât, puteți monitoriza eficacitatea campaniilor dvs. de marketing, astfel încât să puteți identifica rapid ce funcționează și ce nu, și să ajustați campaniile în consecință. Aceasta vă poate ajuta să economisiți timp și bani și să vă îmbunătățiți rata de conversie, adică procentul de clienți care se transformă în vânzări.

Cu ajutorul platformei noastre, puteți crea campanii de marketing SMS și MAIL rapide și ușor, fără a fi nevoie să fiți expert în marketing sau în tehnologie. Platforma noastră este intuitivă și ușor de utilizat, astfel încât să puteți gestiona campaniile dvs. de marketing cu ușurință, fără a fi nevoie să pierdeți timp prețios.

În concluzie, platforma noastră www.gestiuneservice.ro vă poate ajuta să organizați campanii de marketing SMS și MAIL bine țintite pentru a vă atrage clienți noi și pentru a-i menține pe cei existenți. Cu caracteristicile noastre avansate și ușor de utilizat, puteți gestiona campaniile dvs. de marketing cu ușurință și puteți monitoriza eficacitatea lor, astfel încât să puteți lua deciziile corecte și să vă îmbunătățiți afacerea. Investiția într-un sistem de marketing poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le puteți lua pentru a vă crește vânzările și a vă dezvolta afacerea.

 

Încearcă Gestiune Service

Alege sa testezi GRATUIT

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii