Vei scapa de frica unui control OPC , ANAF pentru ca vei emite toate documentele legale , simplu si rapid!

Conform legislației în vigoare, preluarea oricărui tip de produs spre reparație indiferent că vorbim de un telefon, o tabletă sau un laptop, presupune întocmirea unui set de documente printre care și Procesul verbal de preluare în Service.

În acest document sunt specificate detalii legate de produsul lăsat spre reparație, (serie de identificare, marcă, model, culoare etc) defectul reclamat (ex. display spart), cauza problemei (ex. șoc mecanic), soluția propusă (ex. înlocuire display), cât si prețul estimat de service! De asemenea, sunt obligatorii datele de identificare ale clientului, condițiile și termenii de reparație cât și datele prestatorului de servicii.

Gestiune Service îți pune la dispoziție o modalitate foarte ușoară și foarte rapidă de a emite documentul de preluare în service în doar 30 de secunde!

Gândit să îți ușureze munca și în același timp să aducă plus valoare în afacerea ta, sistemul stochează și analizează toate informațiile referitoare la dispozitive și clienți, iar în baza acestora îți oferă rapoarte detaliate legate de business-ul tău, spre exemplu: Raport de performanță, Review Client, Raport de intrări-ieșiri din/în service, Raport de asignare etc).

Pornind de la ideea că îți dorești un service organizat și profitabil pe care clienții îl recomandă cu plăcere, aplicația Gestiune Service este instrumentul perfect pentru a-ți atinge scopul!

Frica unui control OPC sau ANAF poate fi o preocupare majoră pentru proprietarii de afaceri, în special în domeniul service-ului, unde trebuie să emiți o mulțime de documente și facturi. Însă, cu ajutorul platformei www.gestiuneservice.ro, veți putea să emiteți toate documentele legale în mod simplu și rapid, fără nicio grijă sau stres.

Indiferent de dimensiunea afacerii dvs., platforma noastră vă poate ajuta să vă gestionați documentele în mod eficient și să evitați erorile de emitere a facturilor și a altor documente legale. Puteți accesa ușor toate informațiile legate de clienți, stocuri și servicii prestate, prin intermediul platformei noastre, și puteți emite facturi sau alte documente în doar câteva clicuri.

Folosind platforma noastră, veți putea emite facturi conforme cu legislația în vigoare, iar toate documentele emise vor fi arhivate și stocate în siguranță, conform reglementărilor legale. Astfel, veți avea o evidență exactă și completă a tuturor tranzacțiilor și a tuturor documentelor emise, ceea ce va simplifica și mai mult procesul de gestionare a afacerii dvs.

Un alt beneficiu al folosirii platformei noastre este că vă puteți asigura că informațiile sunt actualizate în timp real, iar informațiile despre clienți, stocuri și servicii sunt gestionate într-un mod precis și organizat. Aceasta vă poate ajuta să identificați problemele și să le rezolvați în timp util, fără a pierde timpul cu activități administrative inutile.

În concluzie, utilizarea platformei www.gestiuneservice.ro vă poate ajuta să vă gestionați documentele într-un mod simplu, rapid și legal. Puteți evita stresul și frica unui control OPC sau ANAF, emițând toate documentele legale în mod eficient și precis, iar acestea vor fi stocate și arhivate conform legislației în vigoare. Investiția într-un sistem de gestiune a documentelor poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le puteți lua pentru a vă îmbunătăți afacerea și a vă asigura că sunteți în conformitate cu toate reglementările legale.

Încearcă Gestiune Service

Alege sa testezi GRATUIT

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii