Ai service si iti e frica de un control ANPC ?

Ai service si iti e frica de un control ANPC ?
23
mar. 2023
  • 744
  • Adăugat de A. GSG

Ai service si iti e frica de un control ANPC ?

Suntem încântați să anunțăm lansarea pachetului START Service pentru platforma noastră www.gestiuneservice.ro!

Acest pachet unic îți oferă toate instrumentele necesare pentru a-ți gestiona afacerea de service cu un cost accesibil de numai 300 de lei pe an.

Cu pachetul START Service, poți beneficia de un sistem de gestiune a intrarilor si iesirilor din service,  usor de folosit , performant si intuitiv,  astfel încât să te poți concentra pe oferirea serviciilor de calitate pentru clienții tai.

Toate documentele pe care ANPC le cere cand ai un control  , le poti emite aici in doar cateva secunde! De la Procesul verbal de intrare in service , nota de constatare , certificatul de garantie , procesul verbal de iesire din service pana la negatie de garantie sau contract de donatie!

Cu ajutorul acestor instrumente de gestionare eficientă, vei putea economisi timp și energie prețioasă și te vei putea concentra asupra creșterii afacerii tale.

Mai mult decât atât, pachetul START Service de la www.gestiuneservice.ro iti oferă o soluție completă pentru gestiunea tuturor aspectelor service-ului, inclusiv notificări automate prin SMS și e-mail către clienții cu privire la statusul reparației.

Aceasta te va ajuta să economisesti timp și să îmbunătățesti experiența clienților prin furnizarea de informații precise și în timp util despre starea reparației.

De asemenea, cu pachetul START Service, vă puteți elibera de grija unui control OPC, deoarece platforma noastră este concepută să vă ajute să respectați toate cerințele legale în mod automat și eficient.

Cu doar 300 de lei pe an, veți beneficia de suportul nostru complet, de la instalarea pachetului START Service până la asistența noastră tehnică permanentă.

În plus, platforma noastră este ușor de utilizat și poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice.

Cu pachetul START Service de la www.gestiuneservice.ro, veii avea toate instrumentele necesare gestionarii serviceului, la un preț accesibil și cu un suport de încredere.

Nu ezitați să vă alăturați comunității noastre și să începeți să economisiți timp și bani încă de azi!

Încearcă Gestiune Service

Alege sa testezi GRATUIT

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii