Noul nostru partener X-GSM Iasi

Noul nostru partener X-GSM Iasi
02
apr. 2023
  • 447
  • Adăugat de A. GSG

Noul nostru partener X-GSM Iasi

Ne bucurăm să anunțăm că avem un nou partener în platforma noastră GSG! Este vorba despre centrul de reparații din Iași, www.x-gsm.ro, care își dedică activitatea pentru a oferi servicii de reparații de calitate pentru telefoane mobile, tablete și alte dispozitive electronice.

Echipa de la www.x-gsm.ro este formată din tehnicieni experimentați și bine pregătiți, care sunt capabili să repare o gamă largă de probleme tehnice pentru dispozitivele dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de înlocuirea ecranului, repararea bateriei sau alte servicii de reparații, www.x-gsm.ro este aici pentru a vă ajuta să vă păstrați dispozitivele în stare perfectă.

Suntem încrezători că această nouă colaborare va fi una de succes și ne dorim ca împreună să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de reparații și suport tehnic disponibile. Încheiem acest anunț cu urările noastre de spor în continuarea activității și ne exprimăm recunoștința noastră față de partenerul nostru, www.x-gsm.ro, pentru alegerea de a face parte din comunitatea noastră.

Încearcă Gestiune Service

Alege sa testezi GRATUIT

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii