Marketing - FollowUP

Marketing-ul Follow-up este un sistem automatizat de notificare text (SMS, E-mail etc) ce se declanșează în funcție de anumite variabile. De exemplu, poți iniția o campania prin care, după ieșirea din service a unui produs (dupa 10 zile de ex.) a cărei reparație a fost efectuată cu succes, să trimiți un mesaj de forma: "Andrei, ai avut un dispozitiv iPhone 8 în service-ul nostru și vrem să ne asigurăm că totul este în regulă și că ești mulțumit de rezultat! Cu drag, Echipa iFix."

Știi cât de mult contează pentru client să vadă că îți pasă și după ce i-ai luat banii? Enorm! Ai toate șansele să te recomande în cercul de prieteni și să revină ori de câte ori va avea nevoie.

Un alt exemplu este o campanie care trimite automat mesaje de "La multi ani" clienților care corespund criteriului de filtrare <data nasterii>. Lucrurile diferite (pozitive bineînțeles) te plasează în mintea clienților pe un loc înalt și atunci când o să aibă nevoie de serviiciile pe care le prestezi, ghici cine o să  fie primul în mintea lui? TU exact, pentru că ai fost diferit!

Așadar, fii diferit în ceea ce faci, păstrează legătura permanent cu clienții tăi și arată-le că îți pasă!

Aplicația Gestiune Service este instrumentul perfect pentru afacerea ta! Abonează-te CHIAR ACUM!

Încearcă Gestiune Service

Fă-ți un cont gratuit în platforma noastră și încearcă gratuit unul dintre pachetele disponibile.

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii