Marketing Direct - SMS

SMS-ul are cea mai mare rată de deschidere (99.8% din clienții ce primesc un sms îl citesc) ceea ce face din acest modul intrumentul perfect prin care poți crea oferte personalizate și implicit îți poți crește vânzările.

Poți crea o campanie foarte țintită având în vedere că ai la dispoziție toate filtrele ce țin de dispozitiv și de client pe care le introduci la intrarea în service. De exmplu, poți iniția o campanie pentru toți clienții ce au avut în service <iPhone 8> de culoare <Negru> ce a intrat în service cu <display spart>, a ieșit cu statusul <reparatie efectuata cu succes> în perioada 1.01.2020/30.01.2020. Toate aceste filtre aplicate fac mesajul tău mult mai relevant pentru destinatar!

*Andrei, știm că ai avut display-ul spart la iPhone 8 și vrem să îți oferim o folie de protecție la un pret promoțional! Vino azi cu telefonul și ai 50% reducere la acccesorii pentru dispozitivul tau!*

Astfel de campanii fac diferența între tine și concurență, așa că nu sta prea mult pe gânduri, începe chiar acum să folosești aplicația Gestiune Service și fii cu un pas înaintea lor!

 

Încearcă Gestiune Service

Fă-ți un cont gratuit în platforma noastră și încearcă gratuit unul dintre pachetele disponibile.

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii