Marketing Direct - Email

E-mail-ul este al doilea cel mai utilizat mijloc scris de comunicare (rata de deschidere 33%).

Poți crea o campanie foarte țintită având în vedere că ai la dispoziție toate filtrele ce țin de dispozitiv și de client pe care le introduci la intrarea în service. De exmplu, poți iniția o campanie pentru toți clienții ce au avut în service <iPhone 8> de culoare <Negru> ce a intrat în service cu <display spart>, a iesit cu statusul <reparatie efectuata cu succes> în perioada 1.01.2020/30.01.2020. Toate aceste filtre aplicate fac mesajul tău mult mai relevant pentru destinatar.

"Andrei, știm că ai avut display-ul spart la iPhone 8 și vrem să îți oferim o folie de protecție la un preț promoțional! Vino azi cu telefonul și ai 50% reducere la acccesorii pentru dispozitivul tău!"

Astfel de campanii fac diferența între tine și concurență, așa că nu sta prea mult pe gânduri, începe chiar acum să folosești aplicația Gestiune Service și fii cu un pas înaintea lor!

Încearcă Gestiune Service

Fă-ți un cont gratuit în platforma noastră și încearcă gratuit unul dintre pachetele disponibile.

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii