Emite Certificat de Garanție

Ce este garanția?

Garanția este obligația legală a vânzătorului (garanție legală de conformitate) sau orice angajament asumat de vânzător sau producător (garanție comercială) față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă.

Gestiune Service îți pune la dispoziție o modalitate de a emite aceste documente într-o manieră profesionistă în doar 10 secunde!

Certificatul de garanție, ca și toate celelalte documente de altfel, este customizabil în funcție de nevoile și domeniul de activitate al firmei tale, astfel poți sta liniștit că ești acoperit din punct de vedere legal în eventualitatea unor verificări din partea organelor de control dar și în cazul în care ai clienți problemă (știi genul acela de client ce își sparge telefonul și dă vina pe tine? :)) )

Pentru a ușura procesul de service și totodată pentru o experiență plăcută a clienților în magazin, certificatul de garanție poate fi listat în diferite formate (A4, termal printer etc) sau poate fi trimis direct pe e-mail (dacă a fost completată adresa la adăugarea în service). De asemenea, acest document este disponibil pentru Download în pagina de verificare a statusului de reparație, astfel clientul poate descărca oricând are nevoie acest certificat!

Așadar, dacă vrei să scapi de clienții problemă, să ai o gestiune clară a produselor ce beneficiază de garanție și să te diferențiezi de concurență este momentul să treci la nivelul următor cu aplicația Gestiune Service!

 

 

 

 

Încearcă Gestiune Service

Fă-ți un cont gratuit în platforma noastră și încearcă gratuit unul dintre pachetele disponibile.

Gestiune Service folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii